| Plaža za pse i vukove | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rina Admin
Broj postova : 234 Bodovi za unaprijeđenje : 718 Join date : 25.07.2009
| Naslov: Plaža za pse i vukove ned srp 26, 2009 10:40 am | |
| Ovdje se nalazi napuštena plaža na koju nitko ne dolazi pa bi bilo zgodno da to bude plaža za pse i vukove. | |
|
| |
Tina Snalazim se
Broj postova : 59 Bodovi za unaprijeđenje : 61 Join date : 26.07.2009 Lokacija : Svugdje...Lutam svijetom...
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove ned srp 26, 2009 11:03 am | |
| ''Super!'' Kaže Tina. ''Idem se okupati'' Rekla je Tina. Otišla je u vodu. ''Kako je zabavno!!!'' Vikne Tina. | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove pon kol 03, 2009 3:41 am | |
| *Rina i Mo dođu do Obale.* -Mo vidi kako skačem u more!-vikne Rina,uzme zalet i odjuri do ruba plaže i skoči u vodu. -bravoo-kaže Mo,bila je ponosna na svoju malu prijateljicu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove pon kol 03, 2009 4:29 am | |
| Lena je znala plivati, a Lina ne i Lena je odlučila da nauči i Linu. -Ovako ti se to radi..... - Objašnjavala je Lina -Ok, hvala sad znam - Odgovori joj Lina i poljubi Lenu |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto oľu 30, 2010 11:45 am | |
| Rina i Modesty su došle na plažu. -Kako je plaža dosadna,da ju bar netko uredi- kaže Rina i u tom trenutku Modesty ugleda nekoliko velikih dasaka. -ZNAM!Ti odi u špilju,ja ću otići na plažu po neke stvari i onda po tebe u špilju pa ćemo urediti plažu,sve ću naći na plaži jer mogu stvarati stvari..- kaže Mo -OK!- kaže Rina | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto oľu 30, 2010 11:59 am | |
| Mo i Rina se vrate. -Vidiš li ovaj ormar?Prevrnut ću ga vodoravno i ti slaži ovu hranu iz kutija u njega.-kaže Mo -Zašto vodoravno?-Pita Rina zbunjeno -Da štenci mogu dohvatiti hranu -kaže Mo. Rina počne slagati hranu u ormar,dok je Mo s kistovima i bojom crtala po velikim daskama.Kad je završila,pričekala je da se boja osuši i otišla pomoći Rini.Vidjela je par grana i zabila ih u zemlju.Onda je uzela onu dasku i moćima ju zaljepila na grane..I tako su Rina i Modesty radile pola sata. -Evo,gotove smo-kaže Mo-idemo u špilju.- nastavi i odu. | |
|
| |
Tina Snalazim se
Broj postova : 59 Bodovi za unaprijeđenje : 61 Join date : 26.07.2009 Lokacija : Svugdje...Lutam svijetom...
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove sub tra 03, 2010 2:28 pm | |
| Stigle su Hoshina i Tina. -Ovo je bila napuštena plaža.Sada je to plaža za pse i vukove.-Tina objasni Hoshini. -Super.Ali nećemo plivati, molim tee.-Kaže Hoshina. -Nećemo.-Nasmiješi se Tina. -Jupiii.-Veselo je rekla Hoshina i počela trčati po plaži. -Oh, vidi. Naše prijateljice Rina i Modesty su uljepšale plažu. Sada je tako lijepa.-Zadivljeno kaže Tina. -Ahaa, a kakva je prije bila, Tina? -Prije je bila dosadna. Napuštena. Sada je predivna i zabavna!-Kaže joj Tina. -Super! Baš bi voljela upoznati Rinu i Modesty. -Zamišljeno kaže Hoshina. -Ma, sresti ćeš ih. Kad-tad. I vidjeti kako su one vrijedne i zabavne.-Kaže Tina. -Jedva čekam! Idemo se malo igrati po plaži?-Upita Hoshina. -Hajde!. Onda idemo tražiti uskršnja jaja. | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove ned tra 04, 2010 1:39 am | |
| Rina,Modesty i Hoshiko dođu na plažu.Hoshiko i Rina su počele istraživati plažu,jer Rina nikad nije imala priliku da vidi kako cijela izgleda,a Hoshiki je ovo prvi put da dolazi na plažu. | |
|
| |
Tina Snalazim se
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove ned tra 04, 2010 4:24 am | |
| Tina je došla na plažu. -Hoshinaa!Jesi tuu?Gdje se skrivaš???-Govorila je Tina -Hej, Tina, tu sam! Znaš što, ovdje sam se skrivala i vidjela sam Rinu i Modesty i Hoshiko! - Radosno kaže Hoshina. -Drago mi je da si ih vidjela, ali jednom ćemo doć u njihovu špilju, pa ćeš ih tamo upoznati, i nikad više nemoj tako pobjeći zabrinula sam se!-Kaže Tina. -Jeeeeeeeeeeeej!-Kaže Hoshina. -Nego, hoćemo li učiti plivati?-Upitala je Tina. -Hmm..Neznam. Ako ćeš me dobro čuvati! Hoćeš li??-Kaže Hoshina. -Hoću! Idemo!-Kaže Tina. Hoshina je ušla u vodu. -Hej, Tina.Pridržavaj me! Utopit ću see.!-Vikala je Hoshina. -Držim te. Evo. Sada ću te pustiti na trenutak. Ako se počneš utapati, primiti ću te!-Kaže Tina. Pustila ju je. I... -Tina, Tina, ja plivam!!!-Kaže Hoshina. -Jeeeeej, bravo Hoshina!-Kaže Tina. -Mogu li pokušati roniti? -Upitala je Hoshina. -Naravno.Pokušaj.-Kaže Tina. Hoshina je zaronila i izronila. -Jupiii Tina!Znam i roniti i plivati!!-Radosno kaže Hoshina. -Bravo!-Rekla je Tina i otišle su s plaže. | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto tra 06, 2010 4:57 am | |
| -ulovi me ulovi me,kupit ću ti novine!-vikne Hoshiko Rini dok su se igrale lovice.Rina sjedne zbunjeno gledajući Hoshiko.Hoshiko stane i sjedne do nje. -što su novine?-pita Rina -nemam pojma..tako je Modesty govorila kad smo se igrale lovice-kaže Hoshiko jednako zbunjeno kao i Rina.Nastavile su igru. | |
|
| |
RosaCallista Snalazim se
Broj postova : 55 Bodovi za unaprijeđenje : 57 Join date : 05.04.2010 Age : 26 Lokacija : ZG
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto tra 06, 2010 5:06 am | |
| Wee, weee dotrčali su King i Lady. Lady --> Novine su vam ono što čitaju ljudi, nema baš logike zašto se to govori kad se igra lovice, ali sigurna sam da se rimuje. Ulovi me-novine. Reče Lady trčeć prema njima. King --> Možemo li se igrati s vama? Za sad nemamo ni jednog prijatelja, niti spilju. | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto tra 06, 2010 5:09 am | |
| -može -kaže Rina -ako hoćete,možete ostati kod nas u špilji dok ne nađete neku-nastavi. | |
|
| |
RosaCallista Snalazim se
Broj postova : 55 Bodovi za unaprijeđenje : 57 Join date : 05.04.2010 Age : 26 Lokacija : ZG
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto tra 06, 2010 5:13 am | |
| Hvala vam. King i Lady počnu trčati. Ali nas je četvero, ne znam bi li vam smetali :/ | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto tra 06, 2010 5:17 am | |
| -Pa nema veze,bolje je kad nas je više XD-kaže Hoshiko i nasmije se.Kad je shvatila da joj je Rina iza leđa,naglo je promijenila smjer. | |
|
| |
RosaCallista Snalazim se
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto tra 06, 2010 5:18 am | |
| Uredu, moramo tu poruku prenjeti Lenny i Spiritu. Idete s nam? | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto tra 06, 2010 5:21 am | |
| -Može :3-kaže Rina i stane dok je Hoshiko još trčala.Onda i ona stane | |
|
| |
RosaCallista Snalazim se
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto tra 06, 2010 5:23 am | |
| Za nama, idemo na livadu. Reče King i pođe
---->livada | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove uto tra 06, 2010 5:24 am | |
| Rina i Hoshiko su ga slijedile. ---->livada | |
|
| |
Lina Admin
Broj postova : 126 Bodovi za unaprijeđenje : 762 Join date : 04.08.2009 Age : 27
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove sub svi 01, 2010 12:05 pm | |
| Lina je pošla za njima
--->livada | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Plaža za pse i vukove | |
| |
|
| |
| Plaža za pse i vukove | |
|