| Livada s jajima | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rina Admin
Broj postova : 234 Bodovi za unaprijeđenje : 718 Join date : 25.07.2009
| Naslov: Livada s jajima uto oľu 30, 2010 11:24 am | |
| Ovo je prostrana livada s puno skrivenih jaja.Najčešće su iza visokih travki,iza cvijeća,u grmlju,iza drveća ili u krošnji nekog drveta.Ali nisu skrivena samo tamo.Uživajte! | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Livada s jajima čet tra 01, 2010 10:16 am | |
| Rina i Hoshiko s velikom košarom dođu na livadu.Gledale su oko sebe,ali nisu vidjele nikakva jaja.Onda Hoshiko vidi jaje u grmu. -ENO TAMO JEDNOG!-vrisne Hoshiko i obje potrče do tog grma. | |
|
| |
Lina Admin
Broj postova : 126 Bodovi za unaprijeđenje : 762 Join date : 04.08.2009 Age : 27
| Naslov: Re: Livada s jajima čet tra 01, 2010 10:26 am | |
| Hodale su tako i dalje. Odjednom Lilly počne čupati Hiku (Hikaru).
-Što je bilo Lena?- -Jajeeee-
Lena i Hika otrče do grma, kad tamo stvarno jaje XD | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Livada s jajima pet tra 02, 2010 4:25 am | |
| Rina i Hoshiko ugledaju Lilly i Hikaru pa dotrče do njih dvije. -hej,hoćete tražiti s nama jaja?-pita Rina sretno. Hoshiko potrči prema razgranatom drvetu i počne se penjati po njemu sve dok nije došla do krošnje i uzme jaje.Otrči natrag. -Rina našla sam jaje -kaže Hoshiko i stavi jaje u košaru. | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Livada s jajima pet tra 02, 2010 4:28 am | |
| Modesty dođe na livadu i kad je vidjela Rinu i Hoshiko potrči prema njima. -našla sam vam par jaja-kaže Modesty i stavi jaja u košaru. | |
|
| |
Lina Admin
Broj postova : 126 Bodovi za unaprijeđenje : 762 Join date : 04.08.2009 Age : 27
| Naslov: Re: Livada s jajima pet tra 02, 2010 12:18 pm | |
| -Možeee- Odgovori Hikaru
Hika ode i nađe još 2 jajeta iza 2 grma Lilly nađe 2 na drvetu Lena nađe 2 iza nekog visokog cvijeća
-Imamo ih 17!- Uzvikne Lilly | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Livada s jajima sub tra 03, 2010 7:12 am | |
| Modesty počne njuškati i pomoću njuškanja dođe do nekog grma iza kojeg su bila 3 jajeta.. -evo,sad ih je 20-kaže Mo. | |
|
| |
Lina Admin
| Naslov: Re: Livada s jajima sub tra 03, 2010 8:50 am | |
| hika, lena i lilly ponesu košaricu, i krenu u lov na jaja.
hika nađe:
1 iza grma 2 iza cvijeća 1 iza nekog drveta 5 na krošnji drveta ___________________ 9 ukupno
lilly nađe:
1 iza cvijeća 2 iza grma 3 na drvetu ___________________ 6 ukupno
Lena nađe:
1 iza nekog maleckog grma 2 na putu 4 na krošnji od drveta ___________________________ 7 ukupno
_______________________________________ 22 ukupno
-sad imamo 39 jaja- uzviknuše sve zajedno- | |
|
| |
Rina Admin
| Naslov: Re: Livada s jajima sub tra 03, 2010 12:23 pm | |
| Modesty,Hoshi(Hoshiko) i Rina se vrate na livadu.Modesty odma krene u lov na jaja na mjesto gdje je bila hrpa suncokreta.Rina je tražila po grmlju a Hoshiko je dežurala drveće i tako našla jaja xDDD. -AHA!IMAM TE!-vrisne Hoshiko i skoči u krošnju . -Hoshii,nemoj se derati,preplašila si me xD-kaže Rina -sorii..XDD- kaže Hoshi Modesty nađe nekoliko jaja među suncokretima i stavi ih u košaru.Onda ode u polje kukuruza i tamo nastavi lov.Ugleda nekoliko jaja i uzme ih pa se vrati do košare i stavi jaja u nju. Rina je obilazila grmlje,pogledom odmjeravajući svaki listić,a zatim počne "čačkati" po grmlju sve dok ne nađe neko jaje,ako ga uopće ima. | |
|
| |
Tina Snalazim se
Broj postova : 59 Bodovi za unaprijeđenje : 61 Join date : 26.07.2009 Lokacija : Svugdje...Lutam svijetom...
| Naslov: Re: Livada s jajima sub tra 03, 2010 2:39 pm | |
| -Ok, Hoshina. Ovdje ćemo tražiti jaja! Zajedno!-Kaže Tina. -Ajde, idemo! Tražile su i tražile. AAAAAA!-Zadere se Hoshina. -Što je bilo, neka opasnost?-Brzo kaže Tina. -Ma kakva opasnost, jaje!-Nasmiješi se Hoshina. -Super! Inače, nemoj se tako derati.-Kaže Tina. -Hej Hoshina! Evo još jedno. Aww, kako je lijepo.-Rekla je Tina. -Ha!Našla sam 2 jaja!!!JEEEJ!-Kaže Hoshina. -A ja sam našla još jedno!-Veselo je rekla Tina. -Supeeer!!-Kaže Hoshina. -Idemo sada spavati.-Rekla je Tina. -Al neee.Još jedno jaje da nađemo..Svaka jedno..Pliiz!-Kaže Hoshina. -Ok, svaka jedno, ali moramo se požuriti jer još trebamo naći neko sigurno mjesto za spavanje jer nemamo špilju.-Kaže Tina. -Evoo ja sam našlaa!!!-Sretno je rekla Hoshina. -I ja istoo.Baš su lijepa.-Rekla je Tina. -Da..Tina, zašto mi nemamo špilju?-Znatiželjno je upitala Hoshina. -Uskoro ćemo imati.Prvo moramo naći prikladno mjesto za špilju. Sutra ćemo ići u potragu. Obećajem.-Kaže Tina. -Dobro.-Zijevne Hoshina.-Idemo spavati, umorna sam. -Hajde. Idemo.-Kaže Tina. | |
|
| |
Lina Admin
| Naslov: Re: Livada s jajima ned tra 04, 2010 7:28 am | |
| Idemo roniti! Hika i lena su ronile i našle 40 jaja u jezeru. dok je Lilly tražila po obali i našla 20 jaja. to je 60 jaja! sad imamo: 182 jaja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Livada s jajima | |
| |
|
| |
| Livada s jajima | |
|